Stig Jørgensen – Behandler

Klangmassør

Mobil: 23 49 85 27

Jeg har siden 2016 arbejdet med klang meditation og klang massage. Jeg har siden 1978 arbejdet med børn, unge og voksne som uddannet pædagog. I 2015 mødte jeg Tom Hansen som forestod alt hvad der rører sig med klangskåle. Jeg var nysgerrig og fik behandlinger for PSTD som var opbygget igennem en tid og forsaget voldsomme hændelser. Jeg har være drukkent som barn, som ung brækket ryggen og som voksen slået ned. Høj lyde, musik og støj har igennem mit arbejdsliv udviklet en uudholdelig Tinnitus som jeg er fri af i dag.

Et meget stresset arbejdsliv mange tanker eller stress i det hele taget er ikke befordrende for noget som helt der går i retning at være i balance med sig selv eller i mødet med omgivelserne. Krop og sind er i konstant alarmberedskab og har brug for ro.

Ved anvendelse af klangskåle er der nogle muligheder og åbninger der kan skabe ro. Mit udgangspunkt er ro som er fundamentet til at tage fat på det der rører sig. Klangskålenes vibrationer og lyde går dybt ind i krop/sind. De masserer og arbejder med de ophobende spændinger og skaber ro.

Mit mål er på sigt at aftrappe mit arbejdsliv og da anvende klang til at hjælpe mennesker med forskellige problematikker. Jeg har bla i sigte at sætte fokus på folk med piskesmæld og smerter. Ligeledes har jeg et stort ønske om at hjælpe børn med ADHD da jeg igennem et helt arbejdsliv ikke har set de platforme der kan skabe ro.

Min pris for 1 times behandling er 350 kr. 4 behandlinger 1000 kr.