Ulla Skram – Behandler

Psykoterapi – Parterapi

Mobil: 29 21 02 92
Email: skram@usource.dk
www.usource.dk

Hvorfor psykoterapi?

At være i indre konflikt med sider af sig selv kan ofte være så invaliderende for ens selvudfoldelse og livsglæde, at man søger hjælp hos en psykoterapeut. Depression, eller den sorg der følger efter en pårørendes død, sygdom, eller andre tab eller traumer af vital betydning kan også være en årsag til at vi får behov for en ny strategi for mestring af livet.

Hvad kan jeg gøre for dig?

Med udgangspunkt i den nære gensidige relation mellem klienten og terapeuten arbejder jeg med eksistentielle kriser, stress, angst, depression, melankoli og meningsløshed, samt med personlighedsforstyrrelser og ‘jeg-tab’, der kan give problemer i parforhold, på arbejdet og i andre relationer.

Metode

Psykodynamiske principper – så som fokus på og arbejde med tidligere erfaringer med bl.a. omsorgspersoner (fx far og mor) og overføring (projektion og introjektion)
Arbejde med det ubevidste – gennem fx drømmetydning og symbolsk arbejde med tegninger
Gestalt terapi, traume- samt mentaliseringsbaseret terapi.
Visualisering, meditation, arbejde med symptomer og kropsfølelser.

Den røde tråd i mit arbejde som psykoterapeut er gennem tillid og nærvær at understøtte dine personlige processer, og skabe et terapeutisk ’rum’ hvor ubevidste konflikter, undertrykte følelser, problemer med relationer kan bearbejdes, blive håndgribelige og vendes til åndelig udvikling.

Priser

Psykoterapi – individuel – 600, – for 60 min.
Psykoterapi – ledige, pensionister og studerende 400, – for 60 min.
Parterapi 900,- for 90 min.