Venera Maxudova – Behandler

Fitness træner, massør, zoneterapi, energi healer og clairvoyant

Mobil: 21 70 13 30
Email: info@veneracenter.com
www.veneracenter.com

Venera er RAB godkendt med mange års erfaring i behandlinger af krop,sind og sjæl. Hun bruger intuition og visdom til at hjælpe mennesker med at finde mere glæde og lykke i deres liv.

Holistisk Massage

Denne massageform er en kombination af dybdegående vævs-massage, kombineret med energi healing, Kranio-Sakral terapi og clairvoyant rådgivning.

Ved denne behandling får du løsnet op for spændinger i muskler og sind. Du får renset ud i gammel energi, og tilført ny, så du har energi til, at udvikle dig og finde balance i dit liv. Du vil efter massagen, modtage beskeder om, hvad du kan gøre, for at få balance i forskellige livsområder, herunder: Fysisk krop, arbejdsliv, følelsesmæssigt liv og mental balance.

Efter behandlingen vil du opleve, at kunne se din vej i livet mere klart, og du vil bedre kunne mærke dig selv, og de næste skridt, som du kan tage, for at finde mere

balance og glæde i livet. Samtidig vil du opleve, at have mere energi, til at skabe ønskede livsændringer, som vil gavne dig på din rejse gennem livet.

Første session 90 min / 750kr.

Efterfølgende sessioner:

60 min pris 550 kr.

90 min 750 Kr.

Holistisk Varm Stens Massage

Massage med varme lavasten, bringer lindring til stive og ømme muskler og led, og stenenes energi hjælper dig til, at føle dyb afslapning og giver en følelse af indre fred. Ved denne behandling bruges lavastenenes styrke til, at rense negative tanker, følelser og stress. Samtidig bruges stenes til, at oplade energi i kroppen. Efter behandlingen vil du modtage beskeder, omkring hvordan du kan holde den optimale energi i din krop.

75 min pris 700 kr.

Gateway Healing og Aflæsning

De indfødte indianeres healingsmetode

Gateway healing består af både en energi-healing og en aflæsnings-session. Igennem dette får du mulighed for at erfare, hvad du kan gøre/ændre i dit liv, for at genopbygge og styrke din energi.

Den grundlæggende teori bag denne healingsmetode er, at alle sygdomme, ubehag, skavanker og symptomer, ikke blot kommer fra kroppen eller sindet, men fra en ubalance mellem krop, sind og ånd. Dagliglivet skaber uorden i din originale energi- balance, men Gateway Healing kan genoprette denne balance.

Under en Gateway Healing arbejdes der gennem din rygrad, hvor der findes gateways, som hver er styret af et kraftdyr. Disse kraftdyr hjælper til forståelsen af, hvordan du har det på givent tidspunkt og hvor du er i dit liv, og samtidig giver de dig råd, til at komme videre og udvikle dig.

Gateway healing vil afbalancere og styrke dit energisystem.

Første session 90 min / 750 Kr.

Efterfølgende sessioner

60 min / 550 kr.

90 min /750 Kr.